Algemene voorwaarden

Alle prijzen, zoals genoemd in de webshop, zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het gewicht en het formaat van je bestelling. De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van briefpost (en versturen in een enveloppe). Tijdens het afronden van je bestelling kan je ervoor kiezen om je bestelling in een doosje en/of met Track&Trace te laten versturen. 

Let op: indien een product niet door de brievenbus past, of wanneer het product tot een bepaald aantal (vanwege het formaat) in de brievenbus past, staat dit aangegeven in de uitgebreide omschrijving van het product. Mocht tijdens het inpakken van je bestelling blijken dat je een verzendmethode hebt gekozen die niet passend is voor je bestelling, ontvang je hierover een mail (met daarin het verzoek tot betaling van de te weinig betaalde verzendkosten). 

 

by Charlie verstuurd alle bestellingen binnen 1 of 2 werkdagen na het ontvangen van de betaling naar het opgegeven adres, middels de door jou gekozen verzendmethode. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opgeven van het juiste en volledige adres! 

 

by Charlie is nadrukkelijk NIET aansprakelijk voor vertraging veroorzaakt door PostNL of Bpost (België) en voor het beschadigd en/of kwijt raken van bestellingen vanaf het moment van overhandigen aan PostNL.

 

Kies je ervoor om je bestelling met Track&Trace te laten versturen? Dan is de Track&Trace code (ontvang je per mail van PostNL) in combinatie met de e-mail die je van mij ontvangt nadat je bestelling is verstuurd het verzendbewijs.

Kies je ervoor om je bestelling te laten versturen zonder Track&Trace? Dan is de foto die by Charlie maakt van je bestelling (wordt niet standaard naar je gestuurd, is wel op te vragen na het verstrijken van de aangegeven levertijd) in combinatie met de e-mail die je van mij ontvangt nadat je bestelling is verstuurd het verzendbewijs.  

Indien je gebruik maakt van ‘gratis verzenden’ doordat je bestelbedrag boven de €50 (binnen NL) of €100 (vanuit BE) uitkomt of wanneer je gebruik maakt van een tijdelijke aanbieding die gratis verzenden mogelijk maakt, ga je ermee akkoord dat de verzendmethode door by Charlie wordt bepaald. by Charlie bepaald de geschikte verzendmethode op basis van het formaat en gewicht van de bestelling. In dit geval geldt ook dat de mail die je ontvangt nadat je bestelling is verstuurd in combinatie met óf de foto (wordt niet automatisch naar je gestuurd) óf de Track&Trace code (ontvang je via PostNL per mail) het verzendbewijs.  

 

Niet tevreden over één of meer van de ontvangen producten? Retourneren kan binnen 7 dagen na ontvangst.

Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar infobycharlie@gmail.com je ontvangt binnen 24uur een e-mail met daarin het retouradres en de gegevens die ik van je nodig heb. 

 

by Charlie is nadrukkelijk NIET aansprakelijk voor schade aan producten die zijn ontstaan door foutief gebruik of eigen toedoen (bijvoorbeeld onvoorzichtig handelen). Lees de Tips&Trucs om je sieraden (en dus ook je onderdelen) mooi te houden.